Poštovani klijenti, naručite se SADA i ostvarite posebne pogodnosti na tretmane koji nakon ljeta obnavljaju i pomlađuju kožu.

Nakon vrućega ljeta i pojačanoga izlaganja suncu, koži nedostaje vode i hidratacije potrebne  za prirodnu funkciju kože.

Koža postaje dehidrirana i isušena, bez sjaja. Pojavljuju se smeđe mrlje u obliku pigmentacija, kapilara, akni i mitesera.

Prije povratka svakodnevici koži treba regeneracija, oporavak i osvježenje, zato smo već sad za vas pripremili najbolje Anti Aging Tretmane.

Prije nego se krene sa Beauty tretmanima potrebno je napraviti dubinsko čišćenje lica, kako bi se oslobodile pore za primitak aktivnih sastojaka, tek tada će koža biti spremna primiti svu njegu koju smo za nju pripremili.

Dubinsko čišćenje također je uvod u tretmane koje ćemo dalje odrediti ovisno o tipu, stanju kože i naravno željama klijenta.

Odlazak u Beauty centar smatra se ritualom koji si svaka žena voli priuštiti s vremena na vrijeme, uz to da iznimka nisu ni muškarci. Nekoliko je to sati opuštanja, tetošenja i izolacije od svijeta oko nas, koji je stresan za naš duh pa tako ostavlja posljedice i na našem licu i tijelu.

Ovakav ritual priuštite si u PRANA CENTRU tokom RUJNA po posebnoj ponudi.

Paket od 4 tretmana za obnovu lica sada za vas SAMO 1.100,00 kn. Paket uključuje dubinsko čišćenje lica, te tri Beauty tretmana po izboru. Ponuda vrijedi samo za pakete uplaćene tijekom RUJNA 2019.

DERMAPEN:

Tretmani mikroiglicama svjetski su hit u području kozmetologije jer potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija. Dermapen tretman mikroiglicama efikasna je nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, u potpunosti bez kontraindikacija i bez komplikacija. Radi se o tretmanu kreiranom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako što specijalno dizajniran uređaj potiče kožu na prirodno obnavljanje i pritom ublažava vidljive bore, strije i ožiljke, mrlje te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

ADVANCED RETINOL:

“Revolucionarni tretman za odmah vidljivi i dugotrajni efekt liftinga” SELVERT THERMAL predstavlja Peptide Lift, revolucionarni tretman za bore i ekspresivne linije, odmah vidljivi i jako dugotrajni lifting efekt. Formula sadrži zadnju generaciju peptida koji učinkovito kao nikada do sada djeluju na fantastičan rezultat. Stanična membrana ima različite tipove receptora (locks) u koje mogu penetrirati specifične vrste molekula (key). Poznat kao Lock-key model. Svi peptidi iz Selvertove Peptide lift linije aktiviraju različite receptore i mehanizme koji djeluju blagotvorno na ublažavanje i zatezanje bora, obnovu elastičnosti i čvrstoće tkiva.

SELVERT THERMAL URBAN RESPONSE ANTIAGE&POLLUTION

Vrhunski proizvodi potpuno nove linije URBAN RESPONSE daju odgovor na jedan od glavnih problema današnjice – preveliko formiranje slobodnih radikala koji ubrzano djeluju na povećanje znakova starosti, bora i ekspresivnih linija. Selvert Thermal s novom linijom uspješno štiti barijernu funkciju kože zahvaljujući revolucionarnom sastojku Shield MP koji dubinski čisti i obnavlja oštećenja na koži uzrokovana onečišćenjem. Također tu su i sastojci kao avokado peptidi, aktivni karbon, obnavljajući komplex, bisabolol, panthelol, rižino ulje, esencijalni minerali koji pojačavaju vitalnost kao i razinu kisika u stanici. Uspješni rezultati mogući su uz nastavak kućne njege s proizvodima URBAN RESPONSE.

RADIOFREKVENCIJA LICA

Je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega. Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za SVE TIPOVE KOŽE!

01/4651989

095/3323382

info@prana.svijetopustanja.com